вторник, 24 сентября 2013 г.

Методи реклами підприємницького клубу "БізнесОК"

У нас постало питання про рекламування нашого клубу підприємництва "БізнесОК" іншим людям. Для вирішення цього питання ми пропонуємо такі варіанти:
  • Реклама  у соціальних мережах ВКонтакте, Facebook, Одноклассники.                                                                                                               

А саме створення группи в соціальних мережах і розсилання запрошень до вступу у группу, та візиту головного сайту клубу. У группі в соціальних мережах розміщати цікаву інформацію, як бізнес лану, так і для відпочинку. За допомогою цього ми можемо збільшити кількість участників группи та відвідуваність головного сайту клубу.
  •  Подання інформації на сайтах для розміщення реклами.


Заходимо на сайти з безкоштовним розміщенням реклами і розміщуємо рекламу группу в соціальній мережі та основний сайт клубу. За допомогою цього способу ми можемо звернути увагу зовсім не знайомих нам людей до нашого клубу.
  • Роздача візиток клубу підприємництва '"БізнесОК" , з пропозиціями видачі консультаційї з бізнес питань та реклами головного сайту клубу.
Завдяки цьому методу ми можемо звернути увагу людей, які рідко заходять на рекламні сайти та не знаходяться в соціальних мережах. Ящо візитка буде гарною, то люди захочуть відвідати сайт клубу, де зможуть знайти багато цікавого.
  • Реклама через пошту.
    Завдяки цьому методу ми можемо проінформувати всіх друзів по пошті про клуб, запросити відвідати головний сайт клубу та гарно провести час.

1 комментарий: